PREZENATARE

Alu Design a fost fondată în 1999, la București, specializată în proiectarea complexă a fațadelor. Încă de la înființarea sa activitatea principală a Alu Design a fost concentrată pe proiectarea și realizarea diferitelor tipuri de fațade. Alu Design proiectează soluții tehnice folosind sisteme complexe bazate pe atenta selecție a furnizorilor și a materialelor sale.

În 1999, Alu Design este în România primul birou de proiectare a cărui activitate principală este proiectarea complexă a fațadelor : Pereți cortină - VEC și VEA, tâmplărie exterioară, placări exterioare, balustrade de sticlă, sistem de umbrire, copertine, etc.

Datorită succeselor și expertizei sale, Alu Design devine rapid un element important în industrie, răspunzând nevoilor și cerințelor clienților săi, din ce în ce mai complexe și tehnice.

În 2011, Alu Design Construction Civile îsi extinde activitatea și implementează execuția, fabricarea și montajul pentru elementele proiectate pe piața externă.

Echipa Alu Design Construction Civile este formată din specialiști: ingineri de proiectare, ingineri de structuri, arhitecți, manageri de proiect, coordonatori de santier,etc.

Experiența noastră ne permit astăzi să coordonăm și să executăm proiecte mari cu un grad ridicat de deficultate din punct de vedere tehnic. Coordonarea întregului proces al activitatii noastre de la proiectare până la montaj garantează calitatea serviciilor noastre pentru clienți.

Până în prezent, Alu Design Construction Civile și sucursala sa din Franța au condus peste 300 de proiecte în România și țări de pe 5 continente.